Viewers

maandag 4 augustus 2014

Bikini's

Hello guys!
De zomer is alweer vol op bezig en waar brengen we dan het meeste tijd door? Op het strand of aan het zwembad natuurlijk! Heb je nog een leuke bikini ingeslagen? Weet je niet wat voor bikini je moet dragen? Dit artikel gaat over bikini's en welke bikini jij t beste kan dragen bij jou lijf! Enjoy!


Lange benen
Lange benen zijn natuurlijk heel mooi maar wil je toch wat kortere benen? Dan moet je kwa bikini broekje een short nemen, dat kan altijd wel en als je t goed combineerd met een topje kan t er zo mooi uit zien, maar onthoud, als je lange benen hebt, laat ze dan zien!

Korte benen
Wil je je benen langer laten lijken? Zorg er dan voor dat je of een highwasted broekje draagt, of hele dunne zijkanten bij je bikinibroekje, en dan hoe hoger hor beter! Je benen krijgen meteen een veel langer effect!

Lang boven lichaam
Zorg ervoor dat je bikinitopje en je bikinibroekje een kleinere afstand hebben. Zo lijkt t net of je bovenlichaam een stuk kleiner is. 


Kort boven lichaam
Zorg ervoor dat je een laag broekje hebt, dan lijkt t net of je bovenlichaam langer is.


Zandloper figuur
Mete en zandloper figuur heb je natuurlijk erg veel geluk! Alle bikini's staan je goed en sowieso is dat t mooiste figuur dat je kunt hebben als vrouw. Ga voor de triangel bikini met als bikinitopje een vel kleurtje en als bikinibroekje een basic kleur, dit vestigd meer de aandacht op je bovenlichaam en minder op je onderste gedeelte.

Appel figuur
Bij een appelvormig lichaam moet je denken aan het gezegde 'donkere kleuren maken rondingen kleiner'. Aangezien je boven lichaam zwaarder is dan je onder lichaam moet je alles goed in verhouding houden. Je moet een bikini top met dikke bandjes nemen. Ik zou gaan voor een halterbikini, dit steunt alles beter.


Peer figuur
Aangezien jou benen en heupen wat breder en voller zijn maar je boven lichaam totaal niet zou ik de Roxy bikini nemen. Je boven lichaam ziet er wat voller uit en zo komt alles meer in verhouding. Nog steeds niet tevreden met je onder lichaam? Sorry maar dan moet je gaan trainen en wachten tot volgende zomer. (Over trainingen en sporten komt nog een artikel). 


Dit waren alle soorten en maten en heb jij nou toch nog steeds niet de perfecte bikini? Comment of stuur een mail naar fashionwithdiamond.gmail.com

Hugs and Kisses, Diamond. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten